Τα ζευγάρια της α' φάσης του Κυπέλλου

Ο Αγροτικός Αστέρας με την Καλλιθέα και ο Αχαρναϊκός με τα Τρίκαλα θα... παλέψουν για δυο εισιτήρια που οδηγούν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (04/09, 11:30) η κλήρωση της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη διαδικασία. Βάσει της προκήρυξης, 16 ομάδες περνούν στη Β' φάση («32») του θεσμού κι έτσι η κληρωτίδα έβγαλε μόνο δύο ζευγάρια.Έτσι για τα δυο εισιτήρια θα... μονομαχήσουν ο Αγροτικός Αστέρας με την Καλλιθέα και ο Αχαρναϊκός με τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι πρώτοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου και οι ρεβάνς 15-17/09.

Έτσι, στην επόμενη φάση του θεσμού περνούν χωρίς αγώνα οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Κισσαμικός, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση έγινε κανονικά και χωρίς απρόοοπτα καθώς η ΕΠΟ θεωρεί πως δεν ανατρέπονται οι αποφάσεις των Επιτροπών (άρθρο 61) και συνεπώς οι προσπάθειες των Άρη και Κέρκυρας δεν θα έχουν ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Τέλος, αναφορικά με τις ημερομηνίες των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων (Β' φάση) υπήρξε αλλαγή. Συγκεκριμένα η Super League ενημέρωσε πως η αγωνιστική που θα αναβληθεί λόγω των εκλογών (20 Σεπτεμβρίου) θα διεξαχθεί ακριβώς τις ημερομηνίες που είχε προβλέψει η ΕΠΟ για τα πρώτα ματς των ομίλων. Έτσι, αναμένεται νέα ενημέρωση από την Ομοσπονδία για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του θεσμού.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep