Logo
Print this page

Διώξεις σε τρεις για τα «ύποπτα»

Στο... σκαμνί Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα και Αχαρναϊκός για τα φερόμενα ως «ύποπτα» παιχνίδια τους.

Τρία νέο «ύποπτα» παιχνίδια είχε στείλει στην ΕΠΟ η Sportradar, η εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. Επρόκειτο για τα Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος (2-1), Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα 2-0 και το Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 0-2. Και τα τρία για τα play out της Football League. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε διώξεις για Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα και Αχαρναϊκό, που θα πρέπει πλέον να απολογηθούν.
Η ενημέρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:
-Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στις 3/6/2015).

-Των ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και ΠΑΕ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στις 7/6/2015).

-Της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ στις 14/6/2015)».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 15:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr