Διώξεις σε τρεις για τα «ύποπτα»

Στο... σκαμνί Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα και Αχαρναϊκός για τα φερόμενα ως «ύποπτα» παιχνίδια τους.

Τρία νέο «ύποπτα» παιχνίδια είχε στείλει στην ΕΠΟ η Sportradar, η εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. Επρόκειτο για τα Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος (2-1), Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα 2-0 και το Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 0-2. Και τα τρία για τα play out της Football League. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε διώξεις για Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα και Αχαρναϊκό, που θα πρέπει πλέον να απολογηθούν.
Η ενημέρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:
-Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στις 3/6/2015).

-Των ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και ΠΑΕ Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στις 7/6/2015).

-Της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ στις 14/6/2015)».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep