«Πώς υπέγραψαν αυτή την αθλιότητα;»

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος ξέσπασε σε βάρος των παικτών της Παναχαϊκής.

Η απόφαση των παικτών της Παναχαϊκής να βάλουν τις υπογραφές τους σε ανακοίνωση κατά του ΠΣΑΠ με αφορμή τα χρήματα που έλαβαν οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος εξόργισε τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης Ερμιονίδας ξέσπασε μέσω facebook και ανέφερε ότι ντρέπεται για αυτούς που «προσυπογράφουν αυτή την αθλιότητα εναντίον συναδέλφων τους, που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους». Μπορεί στα όσα έγραψε να μην ανέφερε πουθενά για την Παναχαϊκή, αλλά είναι φανερό πως τα βέλη του εκτοξεύτηκαν για τη συγκεκριμένη εξέξιξη.
Αναλυτικά όσα έγραψε: «Το μυαλό μου αυτές τις μέρες είναι στους ανθρώπους που παλεύουν με τα κύματα, αλλά διαβάζοντας τέτοια πράγματα για ένα χώρο που υπηρετώ 20 χρόνια δε μπορώ να κρατήσω την οργή μου. Έχοντας "κράξει" πολλές φορές άθλιους παράγοντες για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε η στιγμή για πρώτη φορά στα 20 χρόνια καριέρας μου νιώσω ντροπή για συναδέλφους μου. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται ποδοσφαιριστές να προσυπογράφουν αυτή την αθλιότητα εναντίον συναδέλφων τους, που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Δεν μας φταίει κύριοι. Μόνοι μας φτιάξαμε τον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα που βρισκόμαστε. Ελπίζω και εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση κανενός Κιάσσου που τώρα κατηγορείτε. Να πληρώνεστε πάντα και να μη χρειαστεί να στραφείτε σε κανένα ΠΣΑΠ να σας βοηθήσει. Χαίρομαι που πέρασα 20 χρόνια τουλάχιστον έχοντας το θάρρος της γνώμης μου. Και σκοπεύω όσο συνεχίσω να πατάω χορτάρι να το έχω. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι. Δεν μπορεί να μας βοηθήσει πια κανείς, αφού δεν βοηθάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Καλή μας νύχτα κύριοι».

Last modified onΤρίτη, 21 Απρίλιος 2015 03:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep