Το λιγότερο... για τον Μάνταλο

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγύρισαν το πρώτο γκολ με τον Φωστήρα με κύκλο γύρω από την φανέλα του Πέτρου Μάνταλου.  Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγύρισαν το πρώτο γκολ με τον Φωστήρα με κύκλο γύρω από την φανέλα του Πέτρου Μάνταλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξαν το πόσο κοντά βρίσκονται, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές τις στιγμές που περνά η ομάδα.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος ήταν καταστροφική για την ΑΕΚ που αναμένεται να πληρώσει ακριβά για όλα όσα έγιναν σε όλους τους τομείς. Η πιθανή αφαίρεση των βαθμών αναμένεται να είναι το λιγότερο σε σχέση με όσα της κόστισαν οι απώλειες της ηρεμίας της και κυρίως ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου στο γόνατο.

Ο 24χρονος μέσος θα χάσει όλα τα ματς που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και κυρίως την διαδικασία των play off που η παρουσία του θα έκανε πιο εύκολα τα δεδομένα για την ΑΕΚ.

Στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν έτοιμη τη φανέλα του Πέτρου Μάνταλου στον πάγκο και θέλησαν να του δείξουν την στήριξη τους και όταν ο Γιόχανσον έκανε το 1-1 στο 18ο λεπτό την πήραν και πανηγύρισαν με αυτή στα χέρια.

Last modified onΚυριακή, 15 Μάρτιος 2015 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep