Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράβολο για... Super League

Ούτε το ποσό για το παράβολο που έπρεπε να πληρώσουν δεν γνώριζαν στον Άρη. Ούτε το ποσό για το παράβολο που έπρεπε να πληρώσουν δεν γνώριζαν στον Άρη.

Στον Άρη έχουν άγνοια ακόμη και για το ύψος του πόσου για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε θέμα για τη συμμετοχή του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν που αρχίζει σε μερικές εβδομάδες και λύθηκε σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ με την καταβολή στην ΕΠΟ των 5.000 ευρώ που κοστίζει το παράβολο. Το παράδοξο βέβαια είναι πως για την συμμετοχή των ομάδων της Football League το παράβολο κοστίζει 3.000 ευρώ και για τις ομάδες της Super League φτάνει στις 5.000 ευρώ. 

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στο κύπελλο Ελλάδος τελείωσε στις δύο (14:00) το μεσημέρι της Δευτέρας (4/8) και η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στις 18 Αυγούστου ώστε να βγουν τα ζευγάρια της πρώτης φάσης με τις ομάδες να παίζουν διπλούς αγώνες μεταξύ τους και να κληρώνονται ανά όμιλο ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες αποστάσεις να καλυφθούν. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν 28,29 και 30 Αυγούστου για τα πρώτα ματς και 12,13 και 14 Σεπτεμβρίου για τις ρεβάνς. 

Last modified onΔευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep