Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οργανώνεται η ΑΕΛ (photos)

Το «Vissini Store» απέκτησε… αδερφάκι, το «Pre-game & Ticket House».

Η θεσσαλική ομάδα ψάχνει τρόπους να προσελκύσει κόσμο στο AEL FC Arena και οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή συμπαράσταση στα εντός έδρας ματς.Έτσι, δημιούργησε ένα χώρο με έντονα αελική ρετρό ατμόσφαιρα που θα λειτουργεί στο AEL FC ARENA ακριβώς δίπλα στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Το “Pre-game & Ticket House” φτιάχτηκε για να μεταφέρει ένα άρωμα… ιστορίας και να βάζει από νωρίς στο κλίμα των εντός έδρας αγώνων τουςφίλους της ΑΕΛ. Εκεί θα μπορεί κανείς να βρει παλιά προϊόντα σε stock (τα καινούρια αποκλειστικά στο “Vissini Store”), τα οποία θα διατίθενται σε τιμές κόστους (από 5 έως 10 ευρώ), ενώ περίπου μία ώρα πριν από κάθε ματς οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα επισκέπτονται το “Pre-game & Ticket House” και θα βρίσκονται στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων της ΑΕΛ για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

AEL2

Το “Pre-game & Ticket House” θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του την Παρασκευή (από τις 17:00 έως τις 19:00), ενώ το Σάββατο, ανήμερα του αγώνα, θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί.

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep