Εκτός ο Κυριακίδης

Μία η απουσία του Ηρόδοτου για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα. Χειρουργήθηκε ο Καργιωτάκης.

Ο Ηρόδοτος είναι αήττητος εντός έδρας στα έξι τελευταία παιχνίδια και την Κυριακή (10/04, 14.30) καλείται να διευρύνει το σερί απέναντι στην Καλαμάτα. Μόνος απών ο Κυριακίδης.

H αποστολή: Κρόστα, Δήμιζας, Κόρτσαμ, Αργκιλέσι, Ασίγμπα, Κάπελ, Μακρυδάκης, Γκίνη, Καντέ, Ποζατζίδης, Βρεττός, Χριστογιάννης, Νόνης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Γκόμεζ, Πάβλιτς, Σουρνάκης, Αμπουμπακάρι, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε, επίσης, ότι ο Γιώργος Καργιωτάκης υποβλήθηκε την Παρασκευή (08/04) σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης πρόσθιου χιαστού. Αναλυτικά:

«Την πόρτα του χειρουργείου της κλινικής του Ασκληπιού πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Καργιωτάκης ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού. Ευχαριστούμε θερμά τον ορθοπεδικό της ομάδας μας Δημήτρη Μπακαρό που πραγματοποίησε με επιτυχία την επέμβαση, όπως και τον υπεύθυνο των ιατρικών του συλλόγου μας, Γιώργο Αρβανίτη οι οποίοι μάλιστα ήταν δίπλα στον παίκτη μας από την πρώτη στιγμή. Γιώργο σύσσωμη η ΠΑΕ Ηρόδοτος σου εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, με τη φανέλα της ομάδας της καρδιάς σου. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!».

Last modified onΣάββατο, 09 Απρίλιος 2022 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep