Φυντάνης: «Θα μείνουμε κατηγορία»

Τι δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης μετά την εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Στο +2 από τη ζώνη υποβιβασμού αναρριχήθηκε ο Αστέρας Βλαχιώτη. Στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία η ομάδα της Λακωνίας επικράτησε 1-0 του Καραϊσκάκη Άρτας εκτός έδρας και ο 59χρονος δήλωσε:

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που δεν θα δέχεται εύκολα γκολ όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, με σωστή αμυντική λειτουργία και να σκοράρουμε σε όλα τα ματς. Αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο η ομάδα θα έχει επιτυχίες και θα σωθεί. Μέσα σε τέσσερις ημέρες αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού, μπήκαν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και ήρθε μια μεγάλη νίκη που είναι εξάποντο, καθώς βρεθήκαμε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Αξιζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν. Στην ομάδα υπάρχουν 30 ποδοσφαιριστές και όχι 15. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους όταν πρέπει. Έλειπαν, άλλωστε, για διάφορους λόγους ποδοσφαιριστές όπως οι Μπάτροβιτς, Τσίπρας, Φλένσμποργκ, Μαϊσουράτζε. Αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για άλλον έναν «τελικό» με τον Εργοτέλη εντός έδρας. Ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί είναι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει ότι είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, παίζοντας σαν ομάδα όπως προετοιμάστηκαμε και για τον αγώνα στην Άρτα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κύριο Μαρτσούκο που λύνει τα οποία προβλήματα φανερώνονται σε μηδέν χρόνο, όπως και στην υπόλοιπη διοίκηση. Ευχαριστούμε πολύ και όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και μας έδωσαν ώθηση. Ο Αστέρας αξίζει, δικαιούται και θα παραμείνει στην κατηγορία, παίρνοντας τους απαιτούμενους βαθμούς και ταυτόχρονα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάρτιος 2022 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep