Και το σερί συνεχίζεται…

Αήττητος παρέμεινε στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Χανιά.

Δέκατο ματς αήττητος στην έδρα του ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή (05/03) με 2-0 του ΑΟ Χανιά στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Το αυτογκόλ του Θεολόγου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το εύστοχο πέναλτι του Τάι στην εκπνοή του αγώνα χάρισαν στους «σταχυοφόρους» την όγδοη νίκη τους στην έδρα τους, όπου μετρούν επίσης δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ευόσμου να παραμείνει στην 5η θέση του πίνακα. Ο Νίκος Καραμπετάκης, που ήταν νικητής στην «μάχη» των πάγκων, συνδύασε με «τρίποντο» το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού στο πρώτο επίσης παιχνίδι του Νίκου Παντέλη με τα Χανιά.

Η φάση του 30’ ήταν η καλύτερη, που κατεγράφη στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γκέσιο να χάνει με διπλή προσπάθεια την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 48’ χάρη στο αυτογκόλ του Θεολόγου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το 2-0 και στο 84’ ο Τριανταφυλλάκος έφτασε κοντά, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Τελικά το 2-0 διαμόρφωσε ο Τάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Πάτο από τον Μηλιώτη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 48’ αυτ. Θεολόγου, 90’ πέν. Τάι

Δοκάρι: 84’ Τριανταφυλλάκος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κουκόλης (14’ Βαφέας), Γκότοβος, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Μέρντοβιτς (68’ Ουνγιαλίδης), Πάτο, Γκέσιος (82’ Φιλίπε).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ντούμος (62’ Μηλιώτης), Σταματής (88’ Μέρο), Βανκεβάι, Λάσκαρης, Θεολόγου (73’ Δρίζης).

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep