Παλικάρι και 4x4 στον Εύοσμο

Ο Αγροτικός νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στον Εύοσμο, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των Κρητικών.

Σπουδαία νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα σε βάρος του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε 2-1 στο «Δ. Κοντικάκης», όπου άλλωστε μετρά «τέσσερα στα τέσσερα». Παράλληλα, έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους Κρητικούς, που έπαιζαν από το 66' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αντουκόρ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αγροτικός μπήκε δυνατά με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά ύστερα από ένα δεκάλεπτο ο ΟΦΗ ισορρόπησε και ανέλαβε την κατοχή της μπάλας. Οι Κρητικοί είχαν ωστόσο σοβαρό ππρόβημα στις στατικές φάσεις και το πλήρωσαν σε μία από αυτές. Ήταν στο 29ο λεπτό όταν ο Τάι εκτέλεσε κόρνερ, ο Δαύκος έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Κουκόλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τάι στο 32', αλλά το μακρινό σουτ από εκτέλεση φάουλ εξουδετέρωσε αυτή τη φορά, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρόβλημα να δημιουργήσουν ευκαιρία και πέρα από δύο σουτ των Μητρόπουλου και Όγκμποε, δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω στο πρώτο μισό.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Νίκος Νιόλιας πέρασε στο ματς Κιάσσο και Μιλοσάβλιεβ. Έξι λεπτά μετά ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Τάι. Στο 52' ευστόχησε ο ίδιος από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το μομέντουμ είναι υπέρ του ΟΦΗ, η ομάδα του Ευόσμου κατόρθωσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, στο 61'. Ο Πάτο πέρασε εξαιρετική πάσα στον Γκέσιο και αυτός με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Τα πράγματα για τον ΟΦΗ έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 66', όταν ο Αντουκόρ ορθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Τάι. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΗ ήταν ανήμπορος να απειλήσει τον Αγροτικό, ο οποίος από την άλλη κρατούσε το προβάδισμα με σχετική ευκολία. Στο 91' και ο Αγροτικός έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Δεινόπαππας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Με το τρίποντο αυτό οι «πράσινοι» έφτασαν τους 16 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΟΦΗ που έμεινε στους 14.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 29' Κουκόλης, 61' Γκέσιος - 52' πεν. Μιλοσάβλιεφ

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (70' Φιλίπε), Τεγούσης (93' Παπαδημητρίου), Πάτο, Δεινόπαππας, Γκέσιος (89' Έππας).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (46' Μιλοσάβλιεβ), Όστοϊτς, Βουό, Αντουκόρ, Όγκμποε (69' Χύσι), Ράντι, Μίκιτς (46' Κιάσσος), Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Καρακώστας (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 03:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep