Ανατροπή... πρωτιάς

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι παρότι ταξίδεψε με 13 παίκτες στο νησί του Ιονίου.

Η Παναχαϊκή δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο και η Κέρκυρα που φάνηκε πως την υποτίμησε… δυσκολεύθηκε αρκετά για να φτάσει στη νίκη με 2-1 στο νησί του Ιονίου. Μία νίκη που ήρθε με ανατροπή και η οποία έφερε τους Φαίακες στην πρώτη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και με την ΑΕΛ να έχει ματς λιγότερο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάτρας μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πινδώνη και πριν κλείσει το δεκάλεπτο παραλίγο να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ με τον Πέδρο. Η γηπεδούχος έδειχνε να μην έχει εύκολες λύσεις για να φτάσει στην περιοχή του Στρέζου και παρότι ισοφάρισε γρήγορα (18’ Παμλίδης) δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους φιλοξενούμενους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά, είχαν μια διπλή ευκαιρία με τους Αρναρέλλη και Ντουαλά, δοκάρι με τον πρώτο στο 51ο λεπτό, αλλά χρειάστηκε να μπει ο Χιντζίδης για να φέρει την ανατροπή στην πρώτη επαφή του με την μπάλα στο 72ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 18’ Παμλίδης, 72’ Χιντζίδης - 2’ Πινδώνης
ΔΟΚΑΡΙ: 51’ Αρναρέλλης

KEΡKYΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμες, Ντιόγκο (71’ Χιντζίδης), Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Νίκιτς (60’ Μπαλντοβαλίεφ), Αρναρέλλης (63’ Σουάνης), Κόντος, Ντουαλά, Παμλίδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Σαμπατάκος (70’ Ρουμπάτος), Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας, Πέδρο .

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep