Δεύτερη νίκη για την Ελευσίνα

Μετά τον Πανσερραϊκό, ο Πανελευσινιακός νίκησε (1-0) και τη Ζάκυνθο στην έδρα του.

Την δεύτερη νίκη του στη Football League πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στην έδρα του και έφτασε τους έξι βαθμούς, έχοντας πια τρεις λιγότερους από τους Επτανήσιους.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στο συγκρότημα της Δυτικής Αττικής σημείωσε ο Πλαβούκος με σουτ στο 55'. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά το άγχος έπαιξε το ρόλο του. Ο Ζαϊρί πέρασε στο β' μέρος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν δοκάρι στο 91 σε σουτ του Γιαννιτσάνη. Στο φινάλε η κεφαλιά του Καραμαλίκη παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα, αλλά ο Μανιάτης κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Κακαράς, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (80' Χαλιώτης), Τσολακίδης (63' Νικολάου), Κορνελάτος (49' Μποτωνάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Νίκιτς, Αποστόλου, Πέττας Ραφ. (62' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κάρδαρης (44' Κυριακίδης), Ορφανίδης, Κωστούλας (46' Ζαϊρί), Κρολ.

Last modified onΔευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep