Σεφτέ με Γουόρντεν

Πρώτη διπλό για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0, τον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γάλλου.

Οι Βολιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Κισσαμικού. Από την άλλη, πρόκειται για την πρώτη ήττα της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου στο σπίτι της, που δείχνει να ξεφουσκώνει, αφού γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα και τρίτη συνολικά στη Football League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Γουόρντεν στο 13’, που είχε και δοκάρι στο 52’.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Γουόρντεν στο 13’. Δεν απειλήθηκε από τον Κισσαμικό, που δεν είχε ρυθμό στο πρώτο 45άλεπτο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 52’, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πιο κλασική ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του πρώτου γκολ, τον Γουόρντεν. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε απέναντι από τον Αγριμάκη και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να φανεί απειλητικός δίχως ωστόσο επιτυχία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που ήταν πιο επικίνδυνος και θα μπορούσε να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (55’ Τσοντάκης), Σμίλτος, Μάνιας, Λώττας (84’ Ευθυμιάδης), Τσικουδάκης (88’ Τσουκάνης), Βαττής, Μάντζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης, Ντάσιος, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Νάστος, Φερνάντεζ (68’ Τσιάρας), Γκουγκούδης, Λεόν (87’ Κυζιρίδης), Ντεπέτρις, Γουόρντεν.

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep