Logo
Print this page

Επιβεβαίωση για Βάντερσον

Το ρεπορτάζ του FL News για την επιστροφή του Βάντερσον στη Δόξα Δράμας επιβεβαιώθηκε.

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι από το Σάββατο (30/01) ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News στις 25 Ιανουαρίουs στις 25 Ιανουαρίου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο Κοστα Βιανα Βάντερσον (Costa Viana Wanderson) από σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής έφτασε αργά το βράδυ στην πόλης της Δράμας και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου Αναστάσιου Καραγιαννίδη ο οποίος και το υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ (φωτο).

Να θυμίσουμε πως ο Βάντερσον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με τα ασπρόμαυρα χρώματα στην Α εθνική. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Βάντερσον, βέβαια, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Τελευταία του συμμετοχή είχε καταγραφεί στις 10 Νοεμβρίου 2019 με τη φανέλα της βουλγαρικής Μπερόε. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί και μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Σε ό,τι αφορά στο ματς της Κυριακής (31/01, 14.45) με τον Διαγόρα εντός έδρας, εκτός πλάνων έμειναν οι Νιμπά, Κουτσιανικούλης που είναι τραυματίες. Τα δελτία των Βάντερσον, Νασιμέντο δεν έχουν εκδοθεί, όμως γυρνούν στην αποστολή οι Μενσά, Χάμοντ.

Η αποστολή: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιάκλίγια, Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ.

Last modified onΣάββατο, 30 Ιανουάριος 2021 20:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr