«ΑΟΧ, ή Χανιά, ή τίποτε»

Οι οπαδοί του ΑΟ Χανιά έστειλαν μήνυμα από το παλιό λιμάνι της πόλης για το όνομα της ομάδας. Οι οπαδοί του ΑΟ Χανιά έστειλαν μήνυμα από το παλιό λιμάνι της πόλης για το όνομα της ομάδας.

Τέλος στα παιχνίδια με το όνομα της ομάδας ΑΟΧ Κισσαμικός ζήτησαν να μπει με παρέμβαση τους οι «Blue Boys». 

[googlead][/googlead]

Το βράδυ της Κυριακής (10/6) ομάδα οπαδών του ΑΟ Χανιά έδωσαν το δικό τους μήνυμα στον Φάρο, στην παλιά πόλη των Χανίων, όπου με πανό και καπνογόνα απαίτησαν να τελειώσει το θέμα του ονόματος της ομάδας που έχει καθιερωθεί μετά την συγχώνευση και να φύγει τελείως το Κισσαμικός.

Περισσότεροι από 50 φίλοι του ΑΟ Χανιά που είναι μέλη των «Blue Boys» κατέβηκαν στον Φάρο, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη των Χανιών, κρέμασαν στο τείχος πανό που ανέφερε χαρακτηριστικά πως το όνομα της ομάδας θα πρέπει να είναι ΑΟΧ, ή ΑΟ Χανιά. 

Είναι γνωστό πως αυτή τη σεζόν υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα με την ακριβή ονομασία της ομάδας και οι άνθρωποι του Κισσαμικού προσπάθησαν πολλές φορές να επιβάλλουν προς κάθε κατεύθυνση το όνομα ΑΟΧ Κισσαμικός, το οποίο έχει απορρίψει η ΕΠΟ και φυσικά δέχεται ως μοναδική ονομασία το «Κισσαμικός». Αυτό, γιατί ζήτησε να γίνει γενική συνέλευση των μελών του ΑΟ Χανιά και να της κατατεθούν κάποια έγγραφα, τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στην Ομοσπονδία.  

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως ενώ ζητούσαν να αναφέρουν το όνομα της ομάδας ΑΟΧ Κισσαμικός, στην επίσημη αλληλογραφία της η ΠΑΕ των Χανίων χρησιμοποιούσε μόνο το όνομα Κισσαμικός. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2018 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep