Προς αναβολή του ΑΟΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ΑΟΧ σκοπεύει να ζητήσει από τον Αθλητικό Δικαστή αναβολή της υπόθεσης για τα απλήρωτα πρόστιμα

Το μεσημέρι της Πεμπτης 29 Ιουνίου (16:00) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης της πειθαρχικής δίωξης του ΑΟ Χανίων, εξ αιτίας απλήρωτων προστίμων προς την διοργανώτρια αρχή και την ΕΠΟ. Φαίνεται, όμως, πως η υπόθεση πάει προς αναβολή.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ΑΟΧ  σκοπεύει να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης από τον Αθλητικό Δικαστή, λόγω απουσίας του δικηγόρου του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 17:00

2 comments

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 15:46 Comment Link

    Προχτες που ηταν να καταθεσουν εφεση για την αφαιρεση βαθμων εξαιτιας του πιστοποιητικου ηταν δυο δικηγοροι εκει,τωρα που πρεπει να πληρωσουν επαθε ιωση ο δικηγορος....?

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 15:41 Comment Link

    Ωραιο κολπο για να γλιτωσουν την αφαιρεση βαθμων κ να κερδισουν χρονο...ετσι θα μεινουν στην β εθνικη κ αυτη ειναι η εξυγιανση του ποδοσφαιρου!!! Οι αποφασεις μετατιθενται πχ στα μεσα ιουλιου κ κανεις δεν ξερει τελικα ποιες κ ποσες ομαδες θα ειναι στην β εθνικη!!κατα ταλλα αυτο που ενδιαφερει τους φωστηρες του ποδοσφαιρου ειναι οι 18 ομαδες του χρονου κ μετα 16 κοκ...ρε σεν ντρεπομαστε λιγακι

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep