Επιβεβαίωση για ΑΟΧ

Η Football League επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του FL News για αφαίρεση βαθμών του ΑΟ Χανιά.

Το FL News αποκάλυψε νωρίτερα την ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League. Η απόφαση ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο, αφού εκτός της αφαίρεσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 6.000 ευρώ, ενώ απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτόδικη απόφαση στέλνει τον ΑΟΧ στη Γ' Εθνική, αλλά υπάρχει η πιθανότητα ανατροπής της στην Επιτροπή Εφέσεων ή ακόμα και στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου έχουν δικαίωμα να προσφύγουν οι διοικούντες την ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε’ του Παραρτήματος Α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές: i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep