«Όλοι μαζί πετύχαμε τον στόχο μας»

Ο Αμράι Λάλι ευχαριστεί, μέσω Instagram, συμπαίκτες και φίλους για την σεζόν που πέρασε στα Χανιά

Ο Αμράι Λάλι ήταν ένας από τους παίκτες που άφησαν το… σημάδι τους στην φετινή Stoiximan.gr Football League, έχοντας μόλις δύο συμμετοχές με την φανέλα των Χανίων. Και αυτό γιατί, αν και τερματοφύλακας, η μία από τις δύο συμμετοχές του 25χρονου Καναδού, τον βρήκε να παίζει ως… αριστερό εξτρέμ (!), στο παιχνίδι της ομάδας του με την Καλλιθέα.

Το πρωτάθλημα, όμως, ολοκληρώθηκε, με τον Λάλι να είναι έτοιμος να απολαύσει τις διακοπές του. Παρά το «vacation mode» στο οποίο ήδη βρίσκεται, ο Καναδός κίπερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμα μία φορά στην ομάδα των Χανίων. Έτσι, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, φρόντισε να ευχαριστήσει  τους συμπαίκτες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας, που όλοι μαζί κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά:

«Ακόμα μία σεζόν ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη των Χανίων, για όσα μου προσέφεραν αυτή τη χρονιά. Καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας, με υπομονή, αποφασιστικότητα και σωστή καθοδήγηση. Η δύναμη που παίρνει ο καθένας μας, προέρχεται από αυτούς που βρίσκονται στο πλευρό μας και γι αυτό θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και εσένα, Ντίνο, για όλη την δουλειά που έκανες μαζί μου, για τα κίνητρα που μου έδινες και για την βοήθεια σου, όταν την είχα ανάγκη. Πλέον, ήρθε η ώρα για διακοπές».

Last modified onΚυριακή, 18 Ιούνιος 2017 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep