Απειλή αφαίρεσης για ΑΟΧ

Πρόστιμα ύψους 12.304 ευρώ έχει αφήσει απλήρωτα ο ΑΟΧ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Νέο μέτωπο άνοιξε στον ΑΟ Χανιά. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (12/06) ανακοινώθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ, γιατί δεν πλήρωσε πρόστιμα ύψους 12.304 ευρώ που αντιστοιχούν σε αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Οι οφειλές αυτές κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 7 και 24 Απριλίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα, εάν δεν εξοφληθεί η οφειλή, ο ΑΟΧ κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα που έδινε. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 33 παρ.5 εδ. ε' αναφέρεται:

xabath

Η σχετική ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Χανιά, νόμιμα εκπροσωπούμενης, διότι δεν προέβη ως όφειλε στη καταβολή του ποσού των 12.304 ευρώ που αποτελεί το σύνολο των χρηματικών ποινών που της επιβλήθηκαν με αποφάσεις της Π.Ε./Football League και απόφαση της Π.Ε./ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να καταστούν αυτές ληξιπρόθεσμες στις 7/4/2017 ΚΑΙ στις 27/4/2017. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4 και 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε', στ' του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep