Μετακόμιση στην... Αθήνα!

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά μετακομίζουν στην Αθήνα λόγω προβλήματος στέγασης.

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στον ΑΟ Χανιά. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι προέκυψε πρόβλημα με τη στέγαση των ποδοσφαιριστών και έτσι αυτοί υποχρεώνονται σε... μετακόμιση στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους! Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να μείνουν άλλο στα σπίτια που τους είχαν παραχωρηθεί και έτσι η διοίκηση αποφάσισε, οι μισοί την Τρίτη (23/05) και οι υπόλοιποι την Πέμπτη (24/05) να μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να μείνουν και να προπονούνται εκεί υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Θοδωρή Γκάτζιου!

Η ομάδα των Χανίων έχει να δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε Τρίκαλα και Απόλλωνα. Έτσι, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε γήπεδο της Αττικής και πιθανότατα του Κορυδαλλού. Η επιστροφή στην Κρήτη θα γίνει για το τελευταίο ματς με την Καλλιθέα...Έως τότε προφανώς θα μένουν σε ξενοδοχείο ή όσοι κατάγονται από την Αθήνα στις οικίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι έως την Τετάρτη (24/05) η ΠΑΕ θα πρέπει να εξοφλήσει τους Χάρη Αμπατζίδη, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, ενώ την ίδια ημέρα έχει κληθεί σε απολογία για μη συμπλήρωση της εγγυητικής επιστολής, η οποία έχει καταπέσει από τον... Ιανουάριο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Μάιος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep