«Φεύγω με ήσυχη συνείδηση»!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά αποτελεί ο Νίκος Παντέλης! Τι δήλωσε στο FL News.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Χανιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μία ημέρα μετά το ξέσπασμα του Νίκου Παντέλη στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο των «κυανόλευκων». Μάλιστα, για την κίνησή του αυτή οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα (0-0) με τον Πανελευσινιακό και τη Δευτέρα (22/05) τους αποχαιρέτησε! Σε δηλώσεις του στο FL News, ανέφερε ότι φεύγει με ψηλά το κεφάλι και έχοντας τη συνείδησή του ήσυχη...

Συγκεκριμένα, ο Παντέλης δήλωσε στο FL News:

«Θεωρώ ότι εγώ και οι παίκτες μου κάναμε το καθήκον μας και σώσαμε την ομάδα. Δεν θέλω να πω ψέματα και να επικαλεστώ δικαιολογίες, απλά σαν άνθρωπος και σαν προπονητής δεν έχω άλλες αντοχές. Αν η ομάδα δεν είχε σωθεί και μαθηματικά ίσως και να καθόμουν. Νομίζω, όμως ότι η παραμονή μου δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. 

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη συνεργασία που είχαμε. Σε αυτούς οφείλεται το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας της παραμονής. Ευχαριστώ ακόμα τη διοίκηση και, βέβαια, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Η ευχή μου είναι την επόμενη σεζόν να φτιάξει ο ΑΟΧ μία καλή ομάδα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από φέτος. Συνεχίζω να πιστεύω το ότι η ομάδα αυτή με τα προβλήματα σώθηκε, είναι σα να έχει πάρει θέση μέσα στην 5άδα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και έχοντας τη συνείδησή μου ήσυχη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep