Δίωξη για προπονητή

Στην ΕΠΟ την Πέμπτη (27/04) ο ΑΟ Χανιά για δίωξη που έχει ασκηθεί. Κάρτες ο Αθανασίου.

Διπλή απολογία για τον ΑΟ Χανιά την Πέμπτη (27/04). Στις 15:30 έχει κληθεί στον αθλητικό δικαστή, γιατί στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σπάρτη δεν είχε δηλωμένο προπονητή UEFA Pro και μισή ώρα αργότερα (16:00) καλείται να απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δίωξη αυτή αφορά στο γεγονός ότι ο ΑΟΧ δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro στα παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσε στην αρχή της χρονιάς. Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27/4/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Κλήση: ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Εξ΄ αναβολής)».

Κάρτες ο Αθανασίου

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, έως την Τετάρτη (26/04) ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης θα αποφασίσει πού θα εκτίσει την ποινή του ο τερματοφύλακας, Γρηγόρης Αθανασίου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Κώστας Βασιλείου μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και υπολογίζεται ενόψει Αιγινιακού, ενώ ο Λάσκαρης επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep