«Ηρωες όσοι είμαστε εδώ»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Σωτήρης Μαυρονάσιος, για τις οφειλές της ομάδας και το γηπεδικό.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος τοποθετήθηκε μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Κρήτης αναφέρθηκε στην αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλών, αλλά και στο γηπεδικό πρόβλημα. Αρχικά ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου: 

«Ένα ακόμα εμπόδιο στο δρόμο της ομάδας που είχε σχέση με την περασμένη περίοδο. Δεν είναι η στιγμή να πούμε γιατί δεν πληρώθηκαν τα χρήματα αυτά. Είναι επιτακτική η ανάγκη να εξοφλήσει τις προσφυγές η ομάδα, διότι θα έχει ποινές τριών βαθμών και όλο αυτό θα γίνεται. Είναι σημαντικό το εμπόδιο. Μέχρι στιγμής ακολουθούμε το γράμμα του νόμου, μας αφαιρούνται βαθμοί, αλλά για να υπάρχουν δικηγόροι και ποδοσφαιριστές, πρέπει να υπάρχουν και ομάδες. Μην τραβάμε τα άκρα. Οι ποδοσφαιριστές και οι δικηγόροι είναι αμείλικτοι. Νομίζω ότι σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα, που έχουμε μόνο έξοδα, ζητάμε κατανόηση».

Για την εγγυητική: «Η ομάδα τραβάει έναν οικονομικό Γολγοθά. Απορώ με το ψυχικό σθένος του ανθρώπου που λέγεται Μελάς και έχει αναλάβει όλη την οικονομική ευθύνη. Είναι αδιανόητο να ορίζει το γήπεδο του Δήμου του Πλατανιά η Super League. Εμείς στην ίδια μας την πόλη να ξεσπιτωθούμε; Δεν είναι η έδρα μας αυτή, έδρα είναι τα Περιβόλια».

Για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς κάνει λόγο για χρήματα που δεν έχει δώσει ο ΑΟΧ για συντήρηση του αγωνιστικού χώρου:
«Αυτό είναι διαδικασία που αφορά τον Πλατανιά με τον Δήμο. Εμείς δεν έχουμε κάνει συμφωνία. Εμείς οφείλουμε 60.000 ευρώ, το αναγνωρίζουμε. Περιμένουμε μια ευνοϊκή ρύθμιση και έχουμε δώσει και μια εγγυητική της τάξεως των 7.000 ευρώ. Έχουμε παίξει τρεις φορές. Πώς είναι δυνατόν; Τι θέση έχει ο Πλατανιάς; Το γήπεδο είναι του Πλατανιά; Πληρώνουμε το τίμημα. Όσοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με την ομάδα είναι ήρωες».

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep