Logo
Print this page

Εξώδικο στη Super League

Ο ΑΟ Χανιά θα στείλει εξώδικο στη Super League για τη μη παραχώρηση του γηπέδου των Περιβολίων. Εμμένει για την παράδοση δελτίων.

 

Εξώδικη διαμαρτυρία στη Super League θα στείλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο ΑΟ Χανιά. Η Football League κατέθεσε σχετικό αίτημα στον Συνεταιρισμό, ώστε να παραχωρηθεί το γήπεδο των Περιβολίων για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» στο εξώδικο που θα σταλεί την Παρασκευή (21/04) θα ρωτούν με ποια δικαιοδοσία η Super League δεν έδωσε την έγκρισή της, ενώ υπάρχει σχετικό παραχωρητήριο.

Όπως τονίζουν στον ΑΟ Χανιά, προκαλεί ερωτήματα η στάση της Super League και η αρνητική απάντηση παρότι υπάρχει συμφωνία όταν ο Πλατανιάς δεν έχει υποχρεώσεις να παραχωρείται το γήπεδο που είναι δημοτικό.

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία τόνιζε ότι θα παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα στον Δήμαρχο, οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει τη Δευτέρα (24/04). Τέλος, εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απάντηση στον Πλατανιά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με χρέη του ΑΟΧ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr