«Έχω αποδείξει το ήθος μου»

Ο Στέλιος Τσουκάνης μίλησε για το πέναλτι που έκανε στο ματς με τη Λαμία.

Το χέρι του Στέλιου Τσουκάνη στην περιοχή έδωσε την ευκαιρία στη Λαμία να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο από την άσπρη βούλα με τον Βασιλόγιαννη το γκολ του Σταματή, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΑΟΧ το Σάββατο (25/03).

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος υπέπεσε στην παράβαση, απάντησε στα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε και απολογήθηκε μέσω της σελίδας του στο facebook για το πέναλτι, σημειώνοντας πως στη ζωή και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άτυχες στιγμές και πως έχει αποδείξει το ήθος του.

«Επειδή λοιπόν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κύριοι και άτυχες στιγμές δεν μπορεί να βρίζετε και να στέλνετε χυδαία μηνύματα. Έχω αποδείξει στη ζωή μου το ήθος μου με την προσπάθεια και τον κόπο μου και δεν δέχομαι από κανέναν να σκέφτεται έτσι. Κανείς από εσάς δεν είδε και μίλησε όμως ότι την ασίστ στο πρώτο γκολ την βγάζω εγώ. Τέλος όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν το τι άνθρωπος είμαι!», ήταν το μήνυμα τουΤσουκάνη.

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep