«Το παλέψαμε»

Ο Νίκος Παντέλης έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του παρά την ήττα από τη Λαμία.

Ο ΑΟΧ δεν άντεξε και ηττήθηκε με 2-1 από τη Λαμία. Μετά το ματς, ο τεχνικός των ηττημένων, Νίκος Παντέλης, δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του. Είπε: «Να συγχαρώ την Λαμία για την νίκη της και να της ευχηθώ ό,τι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών.

Βρήκαμε την Λαμία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά είναι από αυτά τα παιχνίδια που θεωρώ ότι η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να κερδίσει. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, από εκεί και πέρα όμως, αφενός η αποβολή και αφετέρου το πέναλτι το οποίο γίνεται, γιατί αυτά τα πέναλτι γίνονται και στους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου, βρεθήκαμε στο 1-1 και σχεδόν παίξαμε κάπου 60-65 λεπτά με 10 παίκτες.

Ήταν φυσιολογικό, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι εκτός από μια δύο φορές. Θα δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ το παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα ήθελα να πω και στην πόλη των Χανίων πως θα πρέπει να εμπιστευτούν αυτή την ομάδα, να την βοηθάνε στο γήπεδο, γιατί έχει πάρα πολλά προβλήματα και θα πρέπει να βοηθηθεί και από τον κόσμο και από τους τοπικούς παράγοντες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και γενικά για την φιλοξενία και εύχομαι στην ομάδα της Λαμίας ό,τι καλύτερο».

Για το αν θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ανέβει η Λαμία στη Super League:

«Σίγουρα, δε θα μιλήσω σαν πρώην προπονητής, αλλά ίσως είναι για την Λαμία η καλύτερη συγκυρία, έτσι όπως λειτουργεί, έχει ευημερία, έχει οικονομική άνεση και θεωρώ γενικά όχι μόνο η Λαμία, αλλά και άλλες επαρχιακές ομάδες θα πρέπει να βγουν στην Super League και θα πρέπει κάπως να φύγει το ποδόσφαιρο από το κέντρο της Αθήνας. Δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν γενικά στην χώρα, νομίζω ότι είναι καλό για το ποδόσφαιρο ομάδες από την επαρχία που εκπέμπουν ευημερία, έχουν φανατικό φίλαθλο κόσμο, επιβάλλεται να είναι στην Super League».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Στέλιος Τσουκάνης, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι. Ο αμυντικός του ΑΟΧ είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα στα παιχνίδια, δεν τα καταφέραμε. Μείναμε με 10 παίκτες νωρίς, έγινε και το δικό μου λάθος με το πέναλτι, το οποίο είμαι άντρας και ξεπερνάω και χάσαμε λογικά, γιατί η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με 10 παίκτες και ήταν κουρασμένη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόουτς και συνεχίζουμε αυτή την πορεία για όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το λάθος στη φάση του γκολ και το αν είχε πρόθεση:

«Φυσικά και δεν είχα πρόθεση, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το θεωρώ κακή ερώτηση. Υπήρχε μια ασυνεννοησία με τον τερματοφύλακά μου, ήξερα ότι δεν υπήρχε συμπαίκτης μου από πίσω, πήγα να αφήσω την μπάλα να περάσει και τελευταία στιγμή ακούω ότι υπήρχε παίκτης. Εκείνη την στιγμή έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου και πήδηξα σε κακό χρόνο και τάιμινγκ. Όπως ξαναείπα, στο ποδόσφαιρο θυμούνται όλοι τις κακές στιγμές, έχω κάνει την ασίστ για το γκολ και όμως γίνεται το πέναλτι και ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο, όπως ξαναείπα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και συνεχίζουμε. Γίνονται αυτά όπως είπε και ο κόουτς στο ποδόσφαιρο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, θα το κυνηγήσουμε 100%, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, γιατί παίζουμε, κυρίως πρώτα από τον εαυτό μου και μετά για τους συμπαίκτες μου, για το όνομά μας, παίζουμε για τις φιλοδοξίες μας, θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται σαν ποδοσφαιριστές, να αναδειχθούμε και να ανέβουμε ξανά στο υψηλότερο επίπεδο όσοι μπορούμε και όσοι τα καταφέρουμε, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε 100%».

Πηγή: speaker.gr

Last modified onΣάββατο, 25 Μάρτιος 2017 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep