«Τις ευκαιρίες... γκολ»

Ομιλία του Νίκου Παντέλη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Η αποστολή ενόψει Λαμίας.

Απόθεραπεία και... αποστολή περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (23/03) στον ΑΟ Χανιά. Οι «κυανόλευκοι» άφησαν πίσω τους την ήττα (2-0) από τον ΟΦΗ και όπως τόνισε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Νίκος Παντέλης στους ποδοσφαιριστές του: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με το ρόστερ του ΟΦΗ, τότε στις δύο, τρεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, πρέπει να σκοράρεις». Εξέφρασε, πάντως, την ικανοποίησή του για την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/03) ο ΑΟΧ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στο κέντρο και το Σάββατο (25/03) θα μεταβεί οδικώς στη Λαμία. Εκτός 18άδας έμειναν οι Ντούμος, Βαρούχας, Θεολόγου. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Αθανασίου, Γεωργίου, Δρίζης, Ζέρης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Βασιλείου, Δαμιανάκης, Αφράτης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι, Σταματής, Μέρο, Κοζάκης, Γεωργακόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στους Λάσκαρη, Φουρλάνο που έχουν συμπληρώσει κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Τουγλής, τέλος, έχει μεταβεί στο Ηράκλειο για εξετάσεις στο γόνατό του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep