«Δώστε... δύναμη»

Νέο κάλεσμα του ΑΟ Χανιά ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Τους οπαδούς και τους φορείς της πόλης κάλεσε η διοίκηση του ΑΟ Χανιά στον αγώνα του Σαββάτου (18/02) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν από όλους να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές, ώστε να κατακτήσουν μία ακόμα νίκη και σημείωσαν:

«Το Σάββατο 18/2/2017 και ώρα 14.30 στο γήπεδο των Περιβολίων η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ δίνει αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ. Φίλαθλοι, οπαδοί, φίλοι της ομάδας, φορείς της πόλης δώστε με την παρουσία σας δύναμη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να κατακτήσουν ακόμα μία νίκη για να κάνουν υπερήφανη την πόλη των Χανίων».

Τα εισιτήρια

«Σχετικά με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει οτι άρχισε σήμερα 16/2/2017 η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 18/2/2017 στις 14.30. Πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ΠΑΕ οδός Οδυσσ. Καλιγιάννη 4 και στο κατάστημα ITALIAN FACTORY OUT LET στον κόμβο.

Επίσης:  τριμελής επιτροπή από τον σύνδεσμο των Blue Boys θα πωλεί εισιτήρια στην πόλη και τριμελής επιτροπή από την ΠΑΕ θα ξεκινήσει την διάθεση εισιτηρίων σε όλη την πόλη. Φίλαθλοι των Χανίων ενισχύσατε την ομάδα της πόλης δώστε βροντερό παρών το Σάββατο στο γήπεδο».

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep