Στον ΑΟΧ ο Τουγλής

Ο ΟΦΗ παραχώρησε στον ΑΟ Χανιά τον αριστερό μπακ, Γιώργο Τουγλή.

Ενίσχυση από ΟΦΗ για τον ΑΟ Χανιά. Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου και θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες τον 20χρονο αμυντικό, Γιώργο Τουγλή. Μάλιστα, ο 20χρονος την Παρασκευή (13/01) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Δανεικό για 6μήνες στον ΑΟΧανιά, παραχώρησε ο ΟΦΗ τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιώργο Τουγλή. Ο νεαρός αμυντικός έκανε την Πέμπτη (12/1) την τελευταία του προπόνηση με τον ΟΦΗ και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Από την Παρασκευή (13/1), ο Γιώργος Τουγλής θα ενταχθεί στην ομάδα των Χανίων. Ο ΟΦΗ παραχώρησε το νεαρό παίκτη, με τη λογική να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει στην ομάδα των Χανίων τη δυνατότητα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε μια ομάδα Football league, όπως είναι και ο ΟΦΗ, αλλά με διαφορετικούς στόχους. Το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η περίπτωση του απο τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τουγλής θα αγωνιστεί στα Χανιά, καθώς έχει περάσει και απο την Κ20 του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και την πρώτη ομάδα, στην οποία ήταν πέρσι στην Γ' Εθνική και φέτος. Στο παρελθόν ο Γιώργος Τουγλής έχει περάσει και απο τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep