Στις... φλόγες το «Γεντί Κουλέ» (video)

Τα καπνογόνα και το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ - Βέροια.

[googlead][/googlead]

Την πέμπτη σερί εντός έδρας νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ το Σάββατο 10/2 (3-0 τη Βέροια) και επέστρεψε για τουλάχιστον 24 ώρες στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Football League (περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή, 11/2, 15:00, ΕΡΤ3).

Η ΠΑΕ μοίρασε «μπράβο» προς πάσα κατεύθυνση και ανέβασε ένα βίντεο στα social media που δείχνει το παλμό που επικρατούσε στο «Γεντί Κουλέ» ακόμη και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η θύρα 4 ήταν στις... φλόγες, ενώ δονούσε την ατμόσφαιρα το σύνθημα «παίρνουνε φωτιά τα καπνογόνα και το τύμπανο δίνει ρυθμό, στο ναό θα προσκυνάνε εσένα, εσένα τον ασπρόμαυρο θεό, ΟΦΗ ολέ, ολέ ολε, ολέοοο, ΟΦΗ ολέ, ολέ, ολέ, ολεεε, όμιλε στα δύσκολα σου χρόνια, μόνο δε σ αφήσαμε ποτέ».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, καθώς καθάρισε και τη Βέροια στο Γεντί Κουλέ με 3-0. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΟΦΗ ήταν και πάλι ιδανική και… ποδοσφαιρική. Ομάδα και κόσμος έχουν γίνει ένα και η ελπίδα δυναμώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

"ΟΜΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ-ΠΑΛΜΟΣ-ΟΦΗ. Ετσι συνεχίζουμε. Ενωμένοι. Μπράβο σε όλους!» έγραψε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μετά τη νίκη επί της Βέροιας, ενώ δημοσίευσε και ένα VIDEO με την εικόνα του γηπέδου, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης"».

 

Media

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 09:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep