«Θέλουμε νέα παιδιά για τη Βέροια»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο φιλικό με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, έδειξε ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Την ικανοποίησή του από την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του στη νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα (3-0) του Σαββάτου (24/10). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα φιλικό στο πλαίσιο των καλών σχέσεων με τις ομάδες του νομού. Μετά το φιλικό με την Αγκαθιά, παίξαμε και με τα Τρίκαλα. Θέλουμε να δούμε αν υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν ενδιαφέρον για να έρθουν να παίξουν στην Βέροια. Δοκιμάσαμε νέα πράγματα. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόσαμε την τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε φάσεις, σημειώσαμε γκολ ενώ δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Εμείς κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά».

Αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Βέροιας, δήλωσε:

«Είναι θετικό που ξεκινάμε με δυο παιχνίδια εντός έδρας. Μπορούν να μας δώσουν ώθηση αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep