«Δεν φοβάμαι κανέναν»

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης δεν παίρνει και όρκο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 7 Νοεμβρίου.

Αισιόδοξος εν όψει Football League δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) του Σαββάτου (17/10) απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως δήλωσε αρχικά:

«Μπορεί να μην είχαμε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια όπως κάναμε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, συγκεντρωμένοι και πήγαμε να αιφνιδιάσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η άνοδος του αντιπάλου, η κούραση κάποιων παικτών ήταν λογικό να φέρουν τη μείωση ρυθμού.

Έπαιξαν παιδιά που έπρεπε να βρουν ρυθμό, οι Τζιοβάνι, Οικονόμου, Αποστολόπουλος, Μούργος, Στάμου. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλης της εβδομάδας. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Είμαι αισιόδοξος και δεν φοβάμαι κανέναν».

Αν η Βέροια έχει πλήρη ετοιμότητα:

«Όχι, δεν πρέπει. Πρώτα ο Θεός να αρχίσει το πρωτάθλημα τον Νοέμβριο... Προσπαθούμε, γιατί ήρθαν μεταγραφές που άργησαν, από αποχή. Με τον ζήλο και τις προπονήσεις θα έρθουν εκεί που πρέπει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και να αντέξουμε όλη τη χρονιά σε υψηλό επίπεδο και να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για τον Ντι Τζιοβάνι:

«Παρότι είχε δύο συμμετοχές 60 και 40 λεπτών με τον Ερμή Αραδίππου, έχει εβδομάδες αποχής. Θέλει ρυθμό και ανάσες. Έδειξε ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Προσαρμόστηκε γρήγορα όπως όλοι και αυτό δείχνει το καλό κλίμα στην ομάδα».

Για τη συνέχεια των φιλικών:

«Στις 24/10 θα δούμε πού θα γίνει το τεστ με τον Αλμωπό. Ίσως παίξουμε και με τον Πιερικό».

Αν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 7 Νοεμβρίου:

«Δύσκολη ερώτηση. Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα και να ξεκινήσουμε. Να μπούμε σε έναν ρυθμό. Καλή η προετοιμασία και τα φιλικά, αλλά τα επίσημα κάνουν τις ομάδες. Αυτά δίνουν ρυθμό και την αίσθηση του επαγγελματισμού να ετοιμάσεις την ομάδα σου όλη την εβδομάδα».

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2020 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep