Περίπατος Βέροιας με ΠΑΣ!

Η Βέροια έκανε... πλάκα στον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά φιλοξένησε η Βέροια την Παρασκευή (09/10), όμως με την απόδοσή της έδειξε το αντίθετο. Η Βασίλισσα του Βορρά παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου τη σοβαρότητα που απαιτούν τέτοια τεστ και επικράτησε 3-0 παρότι παρατάχθηκε χωρίς τους Στάμου, Μπουκουβάλα και Σκόνδρα.

Στο 27' ο Πανουργιάς ανέτρεψε τον Πασά και ο πρώην φορ του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Βέροιας, Γιάννης Λουκίνας άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 40' από προσπάθεια του Πασά και σουτ στο δοκάρι ο Σιμόνι στην επαναφορά σούταρε χλιαρά και ο Λουκίνας από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πασάς στο 51' έπειτα από σέντρα του Πόζογλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (60' Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89' Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73' Οικονόμου), Μπλέτσας (87' Περτσιούνης), Σιμόνι (58' Μούργος), Λουκίνας (66' Καραγιάννης), Πόζογλου (80' Αποστολόπουλος), Πασάς (85' Ιωάννου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Κάστρο (46' Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης (46' Λώλης), Λέο. Έπαιξαν και οι Σάλιακας, Εραμούσπε, Νάουμετς, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καρτάλης, Σιόντης, Παμλίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2020 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep