Η αποστολή για Βώλακα

Η Βέροια αναχωρεί τη Δευτέρα (7/9) για τον Βώλακα, όπου θα γίνει η προετοιμασία.

Τη Δευτέρα (7/9) η Βέροια αναχωρεί για τον Βώλακα, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην αποστολή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kerkidasport, θα βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γιάννης Λουκίνας και Τάσος Παπαχρήστος, οι οποίοι δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνουν αν η Βασίλισσα του Βορρά παίξει στη Football League.

Κατά τα άλλα, στην αποστολή θα βρίσκονται και οι Γιάννης Πασάς, Σταύρος Πεταυράκης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Βασίλης Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Αστέριος Μουχάλης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Ιωάννου, Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλιος Μαραγκός, Γιώργος Μπλέτσας, Δημήτρης Στάμου, Στέλιος Πόζογλου.

Σε αυτούς να προσθέσουμε και τους νεαρούς Γιώργο Βασίλτση (επιθετικός), Αντώνη Περτσιούνη (χαφ), όπως και τον 23χρονο Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό Μπάρικ Φαλ (Mbarick Fall). Είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και έχει δείξει καλά δείγματα γραφής.

Κατά την παραμονή στον Βώλακα, η Βέροια θα παίξει με τον Πανδραμαϊκό (12/9), με την ομάδα του Βώλακα (15/9) και με τον Πανσερραϊκό (17/9).

Last modified onΚυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2020 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep