Βέροια: "Αδειάζει" τον Γεωργιάδη η διοίκηση

Απογοητευμένοι από τη νέα απώλεια της Βέροιας, αυτή τη φορά από την Ιεράπετρα (1-2), είναι οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανος Αποστολίδης, όχι μόνο δεν απέφυγε να αναλάβει τις όποιες ευθύνες βαρύνουν την διοίκηση της «Βασίλισσας», αλλά κατονομάζει και τους βασικούς υπεύθυνους αυτής της άσχημης πορείας το τελευταίο περίπου δίμηνο.

Κατά τον Βεροιώτη επιχειρηματία, «η ομάδα πληρώνει τα λάθη που έγιναν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου», τις οποίες χαρακτήρισε αποτυχημένες, μεταγραφές που όπως λέει ο ίδιος, «έγιναν ύστερα από εισήγηση του τεχνικού δ/ντη Γιώργου Μεταξά, αλλά και με την αποδοχή του προπονητή Κώστα Γεωργιάδη». Και αιτιολογεί το γιατί: «Επειδή ήρθαν στην ομάδα, με εξαίρεση τον Πόζογλου, παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα και για να αγωνιστούν αυτοί θυσιάστηκαν κάποιοι άλλοι που ήταν πιο έτοιμοι. Συγχρόνως, έφυγαν από την ομάδα παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα, ενώ όλες οι μεταγραφές έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση».

Ο αντιπρόεδρος της Βεροιώτικης ΠΑΕ, δεν απέφυγε να πει την γνώμη του για τον προπονητή Κ. Γεωργιάδη, αλλά και γιατί δεν προχώρησε η ΠΑΕ στην λύση της συνεργασίας  μαζί του, πριν δύο αγωνιστικές, οπότε είχε τεθεί θέμα και από τον ίδιο.

Μας είπε συγκεκριμένα: «Ο Κώστας Γεωργιάδης είναι ένας νεαρός αξιόλογος προπονητής, τον οποίο πιστέψαμε, αν και δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή. Έχει μία πολύ καλή φιλοσοφία, ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, όμως ίσως λόγω απειρίας, δεν μπόρεσε αυτούς τους δυόμιση μήνες παρουσίας του στην ομάδα, να πάρει από τους παίκτες ούτε το 50% του πάθους και της αγωνιστικότητάς τους. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να τους μεταφέρει βασικά στοιχεία που αυτή η κατηγορία τα χρειάζεται. Και δυστυχώς εκτός από αυτόν, κάτι τέτοιο δεν το κατάφερε και κανένας άλλος, που λόγω της θέσης του θα έπρεπε να μπορεί να το κάνει.

Η αλήθεια είναι, ότι πριν δύο αγωνιστικές, μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα, τέθηκε θέμα προπονητή, όμως θεωρήσαμε ότι τυχόν λύση της συνεργασίας μας δεν θα ωφελούσε σε κάτι, μιας και είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί δεν είχαν χαθεί οι ελπίδες. Δυστυχώς όμως τώρα τα πράγματα είναι καταστροφικά».

Και έκλεισε την συνομιλία μας ο Στέφανος Αποστολίδης, με μία φράση, που έχει συγκεκριμένους αποδέκτες: «Δυστυχώς εμείς σαν διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τα λάθη μας, ενώ κάποιοι άλλοι που πληρώνονται, δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν».

πηγή: kerkidasport.gr

Last modified onΤρίτη, 03 Μάρτιος 2020 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep