Ξέσπασε η Βέροια!

Η Βέροια επικράτησε 4-2 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα, στο πιο "χορταστικό" παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Ρότσα, καθώς προηγήθηκαν 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Στο 3' ο Πασάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κίναλη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 12΄ ο Πόζογλου ανατράπηκε από τον Κοντοέ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ο Πόζογλου και έκανε το 0-2.

Στο 43΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Ραμίρεζ, ο Κολλάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι, με τον Ευθυμίου. Ο Κολλάς σκόραρε για 2η φορά σε τρία λεπτά και έβαλε "φωτιά" στο γεμάτο γήπεδο!

Η Βέροια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 55' και στο 65', με τους Πόζογλου και Πασά, αντίστοιχα, αλλά το τρίτο γκολ για τους Ημαθιώτες ήρθε στο 72'. Ο Μπλέτσας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια στον Κίναλη, για το 2-3.

Ο Θεσπρωτός βγήκε μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά το πλήρωσε στις καθυστερήσεις. Στο 94΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Πασάς πάσαρε στον Σιμόνι κι εκείνος, με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 2-4.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Κοντοές, Κολτσίδας, Σερβιλάκης, Ραμίρεζ, Δημήτρουλας (69΄Καζβιρόπουλος), Μπίκας (72΄Ντάλα Κόστα), Ευθυμίου (80΄Κωνσταντίνου)

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Ταϊρης, Μπλέτσας, Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης (79′ Πολύζος), Στάμου, Πέντα (41΄ Ν.Ζούρκος/46΄Σιμόνι), Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Πόζογλου

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep