Έχασε την ευκαιρία η Βέροια (0-0)

Tην ευκαιρία να πλησιάσει τα Τρίκαλα στον έναν βαθμό, έχασε η Βέροια, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τρίγλια στη Χαλκιδική, για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» παρέμεινε στο -3 από τους Θεσσαλούς, που έμειναν στο 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Βόλου (29 βαθμοί έναντι 32), ενώ Τρίγλια έφτασε τους 12 βαθμούς.

Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες με τον Πέντα στο πρώτο ημίχρονο και τον Πασά στην επανάληψη, αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Στο 78' ο Ταϊρης λίγο έλειψε να κάνει το 0-1, αλλά ο Παλαβράκης απέκρουσε ενστικτωδώς, ενώ λίγο έλειψε στο 84' η Τρίγλια να "κλέψει" το παιχνίδι με τον Ναζλίδη.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γιάννης Μάγγος): Παλαβράκης, Ζώτος, Παντεκίδης, Σγουρής, Μιλκούδης, Καλαϊτζίδης (59' Μπρίτο), Λεμονής, Παπαστεριανός, Σαρβανίδης, Ντούνγκα (52' Zoρμπάς, 90'+1 Μαντζίρης), Ναζλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μπλέτσας, Πεταυράκης (90' Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος (81' Καραγιάννης), Πέντα, Πασάς, Κανούλας (66' Σιμόνι).

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep