Βέροια για... σουπερλιγκάτο άσο!

Για την απόκτηση ενός... σουπερλιγκάτου μεσοεπιθετικού κινείται η Βέροια.

Η Βασίλισσα του Βορρά θα επιδιώξει να κάνει μια-δυο προσθήκες στο ρόστερ της, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κώστας Γεωργιάδης ζήτησε την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και την απόκτηση ενός μεσοπειθετικού.

Η πρώτη του επιθυμία καλύφθηκε με την απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε από τον Απόλλωνα Πόντου και θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά την θέση του μεσοεπιθετικού, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η "Βασίλισσα" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μέσο που ανήκει σε ομάδα της Super League 1 και δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Βέροιας, πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή και σε καλή ηλικία (26 ετών), που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ακόμα και στο πρωτάθλημα της Super League 2, στόχο που έχει θέση η ομάδα της Βέροιας.

Οι επαφές συνεχίζονται και αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, τότε η Βέροια του έχει έτοιμο διετές συμβόλαιο.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep