Logo
Print this page

Απόδραση από τη Ρόδο

Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η Βέροια στη Ρόδο σε βάρος του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο η "Βασιλισσα του Βορρά" δημιούργησε και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 20' ο Σιμόνι έδωσε στον Ζούρκο, εκείνος από το σημείο του πέναλτι τροφοδότησε τον Κανούλα και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσέλιου.

Στο 29' νέα μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια, όταν μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Ζούρκος έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 71'. Ο Κανούλας σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου και στην επαναφορά της μπάλας ο Σιμόνι έδωσε στον Πολύζο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γούλας (62' Πατσαρούχας - 70' Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Boσνιάδης, Μαραγκός, Ζούρκος Ν. (62' Χαντζάρας), Κανούλας (87' Μπλέτσας), Σιμόνι, Βεργώνης, Πολύζος, Μουχάλης, Στάμου, Πέντα (83' Ταϊρης), Πεταυράκης.

(φωτο xxsports.org)

Last modified onΣάββατο, 04 Ιανουάριος 2020 17:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr