Logo
Print this page

Με αλλαγές η Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Τετάρτη (4/12, 19:30) η Βέροια, στον επαναληπτικό αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η "Βασίλισσα του βορρά" καλείται να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου ηττήθηκε 0-1 στα Γιάννινα.

Ο προπονητής της Βέροιας, Κώστας Γεωργιάδης, θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να προφυλάξει κάποιους παίκτες για τον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ιάλυσο στην Ρόδο.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σάκης Κανούλας, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα προσπαθήσει σαν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από την Παρασκευή.

Επίσης, στα πλάνα του Γεωργιάδη δεν βρίσκεται ο Δούκας Λεφίδης που μπορεί να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση μετά την μεγάλη διάρκεια απουσίας του, όπως και ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου.

Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής: Μπλατσιώτης, Τσιμόπουλος, Μουρατίδης, Ζούρκος Αλ., Μανιώτης, Στάμου, Μουχάλης, Μπλέτσας, Πολύζος, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Σκαθαρούδης, Μεληκιώτης, Χαντζάρας, Σιμόνι, Πασάς.

Last modified onΤρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 20:11
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr