Πάλι με Πασά η Βέροια!

Στην 2η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από το Σάββατο (30/11) η Βέροια, η οποία επικράτησε 2-0 της απογοητευτικής Καλαμάτας, στο ντεμπούτο του Κώστα Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της "Βασίλισσας".

Πλέον, η Βέροια είναι στο -4 από της πρωτοπόρο ομάδα των Τρικάλων Αντίθετα, η "Μαύρη Θύελλα" παρέμεινε στους 11 βαθμούς και τη 10η θέση της βαθμολογίας μετά από 10 αγωνιστικές.

Το σκορ άνοιξε στο 19', όταν ο Ιντζίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σιμόνι. Ο Πασάς, ο οποίος είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0. Το τελικό 2-0 έγινε στο 75', όταν ο Ταΐρης τροφοδότησε τον Πασά, που απέφυγε δύο αντιπάλους του και με ωραίο πλασέ χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε ποτέ να μπει στις απαιτήσεις του αγώνα και μοιραία υποχρεώθηκε σε ακόμα μια ήττα.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ν. Ζούρκος (85' Σκαθαρούδης), Πέντα (80' Χαντζάρας), Σιμόνι (68' Ταΐρης), Πασάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (56' Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46' Τζόκιτς), Ζαχαρόπουλος, Mπάμπης, Στεργίδης, Καζβιρόπουλος (80' Δήμος), Βουκμίροβιτς. Αλεξόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep