Logo
Print this page

Νέα «καμπάνα»

Μεταξύ των προστίμων που έχουν επιβληθεί στη Βέροια προστέθηκε ένα ακόμα ύψους 4.000 ευρώ.

Ερήμην δικάστηκε η Βέροια για δύο πολύ απλές υποθέσεις. Επρόκειτο για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή στα ματς με τον Παναιγιάλειο και τον Άρη. Έτσι, ο αθλητικός δικαστής την τιμώρησε με 4.000 ευρώ, ενώ για την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί στην ομάδα της Ημαθίας, την επέκτεινε και σε βάρος των προέδρου, μεγαλομετόχου.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΚΗΡΥΣΣΕΙ απαράδεκτη τη συζήτηση της ένδικης πειθαρχικής δίωξης και της ένδικης κλήσης προς απολογία. Β) ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την ένδικη πειθαρχική δίωξη και σε βάρος των: 1) Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, Προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 2) Μεγαλομετόχου αυτής, α.λ.σ., προκειμένου, χάριν οικονομίας της δίκης και της αναγκαιότητας εκδόσεως μιας ενιαίας απόφασης για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα (ΠΑΕ, Πρόεδρος, Μεγαλομέτοχος), επί της ιδίας πειθαρχικής παραβάσεως, να κληθούν άπαντες και να κριθεί ενιαία η ένδικη υπόθεση.

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή, ποσού 2.000€. (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στις 18/2/2018)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή, ποσού 2.000€. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις 31/1/2018)».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 22:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr