Η επόμενη ημέρα της Βέροιας

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας ανοίγουν την συζήτηση για το μέλλον της ομάδας. Οι παλαίμαχοι της Βέροιας ανοίγουν την συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας απηύθυναν κάλεσμα για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

[googlead][/googlead]
Η Βέροια έκλεισε άδοξα την πορεία της στην Football League πριν κλείσει η σεζόν και πλέον βρίσκεται σε μια αναζήτηση για την επόμενη ημέρα της και τον τρόπο που θα κινηθεί. Οι περιορισμοί που έχουν τεθεί μετά την διάλυση μιας ΠΑΕ και την εκκαθάριση της βάζουν επιπλέον εμπόδια, αφού θα πρέπει να παραμείνει για τρία χρόνια σε Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Βέροιας έκανε το πρώτο βήμα για να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα της ομάδας και το τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τόσο οι συλλογικότητες γύρω από την ομάδα, όσο και η τοπική κοινωνία ώστε να «ανασάνει» πάλι η «Βασίλισσα του Βορρά».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Καλούνται τα μέλη του ΓΑΣ Βέροιας, και κάθε φίλαθλος της Βέροιας, την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ, προκειμένου να συζητήσουμε την προοπτική της ομάδας της πόλης μας, και της καρδιάς μας, της Βασίλισσας του Βορρά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep