«Τα δύσκολα για τους δυνατούς» (pics)

Πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας ευχήθηκαν... καλή επιστροφή στη «Βασίλισσα του Βορρά».

[googlead][/googlead]

«Βροχή» πέφτουν τα μηνύματα συμπαράστασης από πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά». Εκτός του Δημήτρη Μάνου, πολλοί ακόμα ευχήθηκαν να επιστρέψει η ομάδα της Ημαθίας εκεί που ανήκει...

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός, Ιβάν Μαλόν που αγωνίστηκε στους «κυανέρυθρους» από το 2014 έως και τον Ιανουαρίου του 2017 έγραψε στο Instagram: «Περήφανος που μπορώ να λέω ότι φόρεσα τη φανέλα σου. Ευχαριστώ για όλα. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Βέροια, θα επιστρέψεις σύντομα εκεί που ανήκεις!».

Ο Νίκος Καλτσάς που αγωνίστηκε με τη Βέροια από το 2007 έως και το 2015 και διετέλεσε αρχηγός της αρκέστηκε να γράψει: «9 χρόνια δεν ήταν και λίγα!», ενώ ο Παναγιώτης Ξόμπλιος ανέφερε: «Καλή επιστροφή εκεί που ανήκει...».

Ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος φόρεσε τα κυανέρυθρα από τον Φεβρουάριο του 2015 έως και το καλοκαίρι του 2016, ανάρτησε το εξής μήνυμα: «Η επιστροφή σου είναι σίγουρη. Τιμή μου που σε υπηρέτησα ως αρχηγός. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Καλή υπομονή».

Δείτε τις αναρτήσεις των πρώην ποδοσφαιριστών της Βέροιας...

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep