Αίτημα της Βέροιας στην ΕΙΜ

Η Βέροια απευθύνθηκε ξανά στην ΕΙΜ για τους Γιώργο Μέξη, Στέφανο Ντόγο και Νικηφόρο Τσοντάκη.

Με δηλώσεις του στο FL News ο Γιώργος Κυκερίδης είχε προαναγγείλει ότι η Βέροια θα επιδιώξει την επιστροφή των Στέφανου Ντόγου, Νικηφόρου Τσοντάκη και Γιώργου Μέξη και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΙΜ.

Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ είχε ανάψει κόκκινο για την έκδοση των τριών δελτίων τον Αύγουστο, επειδή τότε δεν λογίζονταν ως "23αρηδες" όσοι παίκτες έχουν γεννηθεί πριν από 1η Αυγούστου 1994. Η ημερομηνία αυτή, ωστόσο, άλλαξε στις 15 Σεπτεμβρίου (!) με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στην κατηγορία των 23αρηδων όσοι γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά. Ανάμεσά τους δηλαδή και οι Ντόγος, Τσοντάκης και Μέξης.

Αυτή η εξέλιξη ωφέλησε άλλες ομάδες και ζημίωσε τη Βέροια η οποία είχε αποδεσμεύσει τους τρεις παίκτες στις 8 Σεπτεμβρίου για να μην μείνουν υποτίθεται "ξεκρέμαστοι" χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που άλλαξαν (σκανδαλωδώς) τα δεδομένα σε ακατανόητο τάιμινγκ η Βέροια αποφάσισε να διεκδικήσει πάλι τους παίκτες. Ρεαλιστικές πιθανότητες, όμως, φαίνεται να έχει μόνο για τον Γιώργο Μέξη ο οποίος μάλιστα επανήλθε στην Ημαθία για προπονήσεις.

Ο Στέφανος Ντόγος -μετά τη λύση της συνεργασίας με τη Βέροια- υπέγραψε στον  Αιγινιακό, το δελτίο του εκδόθηκε και ως εκ τούτου στην ομάδα της βόρειας Κατερίνης δεν ανησυχούν θεωρώντας "καπαρωμένο" παίκτη.

Από την άλλη ο Νικηφόρος Τσοντάκης συμφώνησε με την ΑΕ Καραϊσκάκης με την υποσημείωσε σε αυτή την περίπτωση ότι η ομάδα της Αρτας δεν έχει συστήσει ακόμη ΠΑΕ, οπότε δεν μπορεί να υπογράψει για την ώρα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η βούληση, ωστόσο, του παίκτη που δείχνει συμβιβασμένος με την ιδέα ότι θα συνεχίσει στην ΑΕ Καραϊσκάκης μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2018 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep