Logo
Print this page

«Επιτυχία κι εδώ που είμαστε»

Μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΑΟ Τρίκαλα το 0-0 με την Ξάνθη σύμφωνα με τον Μπάμπη Μπακαρό.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Τρίκαλα, Μπάμπης Μπακαρός δήλωσε μετά το 0-0 με την Ξάνθη:

«Αν μία ομάδα αδικείται από το αποτέλεσμα είναι τα Τρίκαλα. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, είχαμε και την ψυχολογία και ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή ως οφείλαμε να κάνουμε.

Αφιερώνουμε αυτή την τεράστια προσπάθεια και το αποτέλεσμα στον κύριο Σούλη Παπαδόπουλο και στον κύριο Βασίλη Καλογιάννη. Οι παίκτες μας ήταν παλικάρια σήμερα. Αυτή ομάδα δύσκολα θα λυγίσει και όπως είπε και ο κόουτς είμαστε παλικάρια».

Για την επικοινωνία με τον Παπαδόπουλο:

«Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο Καλογιάννης μπροστά, μιλούσα εγώ με τον κόουτς, τώρα ήμουν εγώ μπροστά και μιλούσε κάποιος άλλος άνθρωπος της ομάδας. Βρίσκουμε λύση, γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αυτοί μείναμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε ανταγωνιστικοί και παρά τον σεβασμό στην Ξάνθη θα μπορούσαμε να πάρουμε και το ματς. Είναι μεγάλο αποτέλεσμα για μας».

Για τον στόχο του ΑΟΤ:

«Το ποδόσφαιρο τελειώνει όταν τελειώνουν και οι αγωνιστικές. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, έχουμε ένα αβαντάζ. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι για τα πλέι άουτ και τα Τρίκαλα δεν είναι για τα play out αλλά πρέπει να διεκδικεί τα πλέι οφ. Έχουμε ένα πολύ νεανικό ρόστερ. Ακολουθούμε το πλάνο της διοίκησης. Έγινε προσπάθεια και είναι επιτυχία κι εδώ που είμαστε τώρα».

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 19:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr