«Δίκαιη και καθοριστική νίκη»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε καθοριστική και δίκαιη τη νίκη του ΑΟΤ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Απόστολος Χαραλαμπίδης, δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, καθώς παίζαμε με μια ομάδα πολύ έμπειρη στην κατηγορία, που παίζει σε αυτήν πάρα πολλά χρόνια και είναι ψηλά στην βαθμολογία με έμπειρους παίκτες. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας μετά από 10 μήνες και είχαμε ένα αδικαιολόγητο άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μας βοήθησε και το παιχνίδι του αντιπάλου που έπαιζε με μεγάλες μπάλες και χάσαμε δυστυχώς ένα πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γιακουμή και δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Στο δευτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, μπήκαμε πιο παθιασμένοι, βοήθησαν πάρα πολύ και οι αλλαγές και δικαιούμασταν την νίκη την οποία και πήραμε. Είναι μία καθοριστική νίκη και πολύ δύσκολη».

Για την συνέχεια:
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρωτάθλημα Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι τώρα και κατευθείαν να ασχοληθούμε με το επόμενο».

Για τη Football League:
«Σήμερα προχωρήσαμε σε μια συμβολική κίνηση για να στείλουμε το μήνυμα ότι η FL πρέπει να ξεκινήσει. Υπάρχουν στην κατηγορία εκατοντάδες εργαζομένοι και νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψουν και αυτοί στο γήπεδο».

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep