«Δεν θέλω να μιλάω για στόχους»

Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν έχει φόβο όπως δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Για την έναρξη της Super League 2 και το πλάνο του εν όψει της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει»:

«Καλή αρχή να έχουμε, επιτέλους ξεκινάμε την Κυριακή. Ας είμαστε χαρούμενοι, η ζωή μας είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό κάνουμε προπονήσεις ώστε να δείξουμε τις αξίες μας».

Για την κατάσταση του ΑΟΤ:

«Είμαστε καλά. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή μου. Υπάρχει όρεξη και μεγάλη διάθεση με το που ακούσαμε ότι θα αγωνιστούμε επίσημα. Είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστούμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλες οι ομάδες καθώς έχουμε να κάνουμε φιλικό πάνω από 2.5 μήνες και επίσημο ματς δέκα μήνες».

Πώς περιμένει την Παναχαϊκή:

«Ξέρουμε τους παίκτες της Παναχαϊκής ως αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι αυτή την στιγμή. Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια για μένα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο αλλά σίγουρα τους σεβόμαστε όλους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Παναχαϊκή έχει στόχο την άνοδο, έχει πάρει έμπειρους και καλούς παίκτες αλλά όπως είπα δεν έχουμε φόβο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις θάρρος, να έχεις θράσος και προετοιμαζόμαστε για ότι καλύτερο μέσα στην Πάτρα».

Αν οδηγός ενδεκάδας θα είναι τα φιλικά:

«Έχω 100% κατασταλάξει στις επιλογές μου με βάση τα φιλικά που ήταν αρκετά δυνατά όπου είχε χτιστεί ένας κορμός μιας και η ομάδας είναι τελείως καινούργια. Πάνω σε αυτόν τον κορμό θα βασιστούμε γιατί όντως τα παιδιά αυτά έκαναν πολύ καλά παιχνίδια».

Για την απουσία κόσμου:

«Εγώ θέλω να έχω κόσμο. Και μέσα, και έξω. Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Για τα διαδοχικά ματς:

«Όπως και τους υπόλοιπους, έτσι και μένα με απασχολεί. Μάλιστα οι πληροφορίες μου λένε ότι μέσα στον Γενάρη θα πάμε σε πέντε παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι εμείς έχουμε μία νεανική ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ όρεξη και φιλοδοξίες».

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα:

«Θα είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα με πολλές καλές και ιστορικές ομάδες και με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Και έτσι πως θα γίνει το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν θα είσαι χαλαρός σε κανένα παιχνίδι».

Για τους στόχους:

«Δεν θέλω να μιλάω για στόχους. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα πάρα πολύ καλή, να δούμε βελτίωση στους νεαρούς ποδοφαιριστές . Τους στόχους τους έχουμε μέσα στο μυαλό μας».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον κόσμο:

«Ξέρω ότι ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και ότι του λείπει αλλά να ξέρει ότι εμείς θα δώσουμε το παν. Θα δώσουμε και την ψυχή μας ώστε η ομάδα να πάει καλά και αυτοί να είναι χαρούμενοι».

Πηγή: sportrikala.gr

Last modified onΤρίτη, 12 Ιανουάριος 2021 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep