«Θα έφευγα ευχαρίστως»

Το αφεντικό του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου, υποστήριξε ότι με ευχαρίστηση θα αποχωρούσε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου μίλησε στο SDNA για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε Super League 2 και Football League. Το αφεντικό του ΑΟ Τρίκαλα επεσήμανε ότι οι υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις και η αγωνιστική απραξία τον έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Συγκεκριμένα, είπε:

«Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο από την περυσινή χρονιά σε ό,τι αφορά τα έσοδα μας. Περιμέναμε την ειδική βοήθεια από την πολιτεία που δεν την είδαμε ποτέ. Οι υποσχέσεις για επιδότηση των ομάδων από το στοίχημα με ειδικό κονδύλι που θα βγει μέσω του κρατικού προϋπολογισμού έμειναν υποσχέσεις.

Σίγουρα η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών μας προβληματίζει φοβερά. Σίγουρα δεν μπορούμε να βάλουμε το συμφέρον μας πάνω από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Προσωπικά ως ιδιοκτήτης του ΑΟΤ αν μπορούσα να απεμπλακώ από την ομάδα και την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο θα το έκανα ευχαρίστως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα και να δούμε σύντομα την έναρξη των πρωταθλημάτων των χαμηλότερων κατηγοριών».

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep